Campus faciliteiten

Verken de tien uitgelichte faciliteiten die Campus Vlissingen doet opvallen.

Locatie

HZ University, Scalda, het treinstation en het stadscentrum liggen allemaal op 5 tot 9 minuten fietsen van Campus Vlissingen.

Maar er is meer! Het strand? 5 minuten. De bioscoop? 5 minuten. Een bos met meren? 5 minuten.

Toegankelijkheid

Van of naar de campus gaan is zo gemakkelijk als het maar kan zijn! Er zijn twee bushaltes binnen een minuut stappen, ten noorden en ten zuiden van de campus. Deze bussen brengen je naar overal in Vlissingen of Middelburg in no-time!

Voor wagens zijn de wegen in en uit Vlissingen en Middelburg gemakkelijk toegankelijk vanaf de campus.

Huurtoeslag

Elk van onze kamers heeft een eigen voordeur en mailbox en komt daardoor in aanmerking voor huurtoeslag. Dit zal u toelaten om een ​​ruime studio te hebben met een enorme hoeveelheid luxueuze faciliteiten voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Klik hier voor meer informatie over wat huurvoordeel is en hoe u dit kunt verkrijgen.

Gezamelijke ruimte

In ons AC1-gebouw vind je een prachtige gemeenschappelijke ruimte, speciaal ontworpen voor studenten om te ontspannen. Ben je even klaar met studeren? Geen zorgen, in AC1 zijn er verschillende comfortabele zitplekken, een pooltafel en zelfs een cardiomachine voor de nodige pauzes!

Wasruimtes

Geweldige activiteiten zijn geweldige herinneringen, maar vaak ook vuile kleren! We hebben genoeg wasmachines en droogkasten tot uwer beschikking. Elk hoofdgebouw heeft een waskamer met wasmachines en droogmachines.

Meubelen huren en kopen

Een deel van onze kamers is ingericht, maar niet allemaal. Hiervoor hebben we een uitgebreide collectie meubelen (bank, kast, bureau, bureaustoel, bed) waar u uw keuze kunt maken en u kunt beslissen of u deze wilt huren of kopen!

Natuurlijk mag je ook je eigen meubels meebrengen.

Veiligheid

Wij geven veel om jouw veiligheid.

Om die reden is de campus aan alle kanten omringd door een omheining en werden er overal op de campus camera’s geplaatst. Buitendeuren kunnen alleen met een sleutel worden geopend en zijn bedoeld om ‘s nachts gesloten te blijven.

Veiligheidsvoorschriften van de brandweer worden uiteraard in al onze gebouwen vervuld!

Terrein van de campus

De mogelijkheden tot activiteiten zijn eindeloos met het uitgestrekte terrein waar u op Campus Vlissingen van kunt genieten.

Met een gevarieerd terrein zowel op de binnenplaats van de campus als buiten het gebouw van de campus zijn er weinig activiteiten die niet passen!

Fietsenkelder

Vlak onder AC5 – middenbeuk bevindt zich een grote fietsenkelder die in twee delen is gesplitst. De kelder is toegankelijk vanuit de binnenplaats van de campus via een elektrische poort die door een van uw sleutels moet worden geopend.

Er is een parkeerplaats voor één fiets of brommer per kamer en twee parkeerplaatsen voor elke grotere kamer. Je moet je dus geen zorgen maken over een plaatsje op de parking.

Autoparking

Hebt u een auto of bezoekt u vaak auto? Campus Vlissingen heeft drie autoparkings op het terrein. Deze zorgen voor gemakkelijke en altijd beschikbare parkeerplaatsen, ongeacht het tijdstip van de dag.

Vier gebouwen, vier types kamer

Aantal kamers: 16
Aantal verdiepingen: 2
Thumbnail Adriaen Coortelaan 1
Aantal kamers: 84
Aantal verdiepingen: 3
Thumbnail Adriaen Coortelaan 3
Aantal kamers: 104
Aantal verdiepingen: 2
Thumbnail Adriaen Coortelaan 5 noord & zuid
Aantal kamers: 54
Aantal verdiepingen: 3
Thumbnail Adriaen Coortelaan 5 middenbeuk

Elke studio beschikt over:

– een eigen badkamer (met douche, wastafel en toilet)
– een keuken (kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak)

Daar bovenop:

heeft elke studio een eigen huisnummer, waardoor er huurtoeslag aangevraagd kan worden.

Contacteer ons

Interesse in een studentenkamer op Campus Vlissingen? Neem vrijblijvend contact met ons op en zie hoe wij u kunnen helpen.

Compare listings

Vergelijken